Cleanroom Equipment

Other

Other clean room equipment

General Cleanroom
Read More
  • Được thiết kế cho các ứng dụng dược phẩm và công nghệ sinh học. HEPABOX là mô-đun bộ lọc HEPA đầu cuối cho các bộ lọc con dấu gel. Nó đã kết nối chênh lệch áp suất xây dựng không rò rỉ cứng nhắc để thử nghiệm bên phòng.
  • Fan Filter Unit (FFU)
  • Static Passbox
  • Các hệ thống chất lượng cao, hiệu quả cao được sử dụng để lọc và chứa các chất gây ô nhiễm và các chất nguy hiểm trong môi trường nguy hiểm. Với hệ thống này, nhân viên bảo trì được bảo vệ khỏi tiếp xúc trực tiếp với bên trong vỏ và các chất gây ô nhiễm nguy hiểm trong quá trình thay đổi và kiểm tra bộ lọc. Độc, hoặc độc Được sản xuất từ thép không gỉ 304 và được gia cố để chịu được áp lực nước âm hoặc dương 10 hoặc 10 inch. Nhà ở được sản xuất theo chương trình đảm bảo chất lượng đáp ứng các yêu cầu cơ bản của ASME NQA-1, Yêu cầu chương trình đảm bảo chất lượng cho các cơ sở hạt nhân.
Back To Top
Why Ebraco?
For more than half a century, Ebraco has been helping people breathe cleaner air. As a leading manufacturer of premium clean air solutions, we provide commercial and industrial systems for air filtration and air pollution control that improve worker and equipment productivity, minimize energy use, and benefit human health and the environment. We firmly believe that the best solutions for our customers are the best solutions for our planet, too. That’s why every step of the way – from design to delivery and across the product life cycle – we consider the impact of what we do on people and on the world around us. Through a fresh approach to problem-solving, innovative design, precise process control and a strong customer focus we aim to conserve more, use less and find better ways – so we can all breathe easier.
 
The Ebraco is headquartered in Stockholm, Sweden, and has 30 manufacturing sites, six R&D centres, local sales offices in 26 countries, and 4,480 employees and growing. We proudly serve and support customers in a wide variety of industries and in communities across the world.
Read More
Still Here?  We are always ready to discuss your filter related challenges. Contact Us
© Ebraco 2005 | Specify the source of EBRACOFILTERS.COM when posting content from this website.